Kehittäminen ja viestintä
Ruokailu on tärkeä osa päivää!
Ateriapalvelut haluaa omalta osaltaan olla vaikuttamassa porvoolaisten lasten ja nuorten jaksamiseen ja hyvinvointiin. Ruokailukokemukseen vaikuttaa ruoan lisäksi mm. ympäristö, ruokailuajankohta ja syömiseen käytettävä aika. Teemme yhteistyötä kaupungin eri toimijoiden kanssa, jotta ruokailutapahtuma olisi mahdollisimman miellyttävä.
Porvoon ateriapalvelut on omassa toiminnassaan ilmastotyön edelläkävijä ja haluaa pysyä kehityksessä mukana. Tavoitteenamme on edistää myönteistä suhtautumista ruokaan ja syömiseen sekä tukea monipuolisia ja terveellisiä ruokatottumuksia. Vuoden 2023-2024 aikana olemme panostaneet erityisesti ruokakasvatukseen. Koulutamme henkilökuntaamme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.
Kouluruoka- tai Makuaakkoset-diplomi
Ateria- ja puhtauspalvelut haluaa rohkaista kaikkia porvoolaisia päiväkoteja ja kouluja suorittamaan Kouluruokadiplomin tai Makuaakkoset yhteistyössä ateria- ja puhtauspalvelujen kanssa. Diplomin myöntämisestä vastaa Ammattikeittiöosaajat ry.
Kouluruokadiplomin suorittamisessa arvioidaan seuraavia asioita: opetussuunnitelma ja sopimusasiat, ruokailutilanne, yhteistyö, viestintä, ravitsemussuositusten mukainen ruokailu, ruokaturvallisuus, ruokakulttuuri ja ympäristö.
Palaute
Anna meille palautetta ja kerro missä voimme vielä parantaa.