Hoppa till innehåll

Bistro Sinne´s Farsdagslunch

  • 10.11.2024
  • 11:00 - 18:00
Boka bord

Välkommen till Sinne´s traditionell Farsdagslunch! Vi serverar farsdags feslunch i tre dukningstider: kl. 11.00-13.00, 13.30-15.30 och 16.00-18.00

OBS! Early bird -erbjudande:
När du bokar farsdagslunch kl. 11:00 eller 16:00 och betalar i förskott, får du lunch för 49 €/person (standard 55 €/person). Förmånen gäller till och med söndagen den 3 november. Du kan välja det här erbjudandealternativet från bokningskalendern när du gör en bokning för en dukning som börjar kl. 11.00 eller 16.00.

FARSDAGSLUNCH 55 €
Förrätts- och efterrättsbuffé för barn 4-11 år 2 €/åldersår
Förrätts- och efterrättsbuffé  för barn under 4 år gratis
För barn även Sinne Barn Burger ELLER Köttbullar i gräddsås och potatismos 17 € (innehåller förrättsbuffén och efterrätt)

FÖRRÄTTER FRÅN BUFFÉN:
Gröna sallader med hallonvinägrett (VEG, G)
Gurksallad med sesamfrön, chili, vitlök och soja (VEG, G)
Marinerade rotsaker med nötter och skott (VEG, G)
Sallad av lins och grönkål med ostronskivling (VEG, G)
Rostad rödbeta med plommon och Peltola Blue -kräm (L, G)
Caesarsallad med brödkrutonger och parmesanost (L, G)
Ostar med påron och kexsortiment (L)
Strömming smaksatt med tjära (M, G)
Strömming smaksatt med citron (M, G)
Vitlökssill (M, G)
Enbärssill (M, G)
Varmrökt lax med salsa verde (M, G)
Teriyaki-marinerad kyckling med lime-yoghurtsås (L, G)
Saltkött från Tjusterby köttrökeri med pepparrot (L, G)
Kokt inhemsk potatis med smör och färsk dill (L, G)
Sinne brödsortiment med smör (L)

HUVUDRÄTTEN SERVERAS TILL BORDS:
Bouillabaisse á la Bistro Sinne med lax, rouille och rostad vitlöksbröd (L)
eller
Övermogen nöt brisket med varm potatissallad och rödvinssås (L, G)
eller
Pumpa ”spaghetti” med salvia, parmesanost och nötter (L, G)

EFTERRÄTT FRÅN BUFFÉ:
Karamell-choklad pannacotta med marinerad körsbär och mascarponemousse (L, G)
Kaffe och te

Andra liknande evenemang