
Pellinge Marinas rik Påskbrunch serveras från fredag till söndag den 18.4–20.4.2025. Välkommen att njuta av en unik skärgårdsupplevelse!
Dukningstider kl. 12:00 och 15:30
Vuxna 55 €
Barn 3 € / åldersår upp till 11 år
Meny
Från buffén:
Caesarsallad naturell med parmesanost och brödkrutonger (L,G)
Bulgur, grönsaker, citron och färsk mynta (L)
Bondsallad med haricots verts, tomat och ägg (G)
Sallad på fetaost, spenat och oliver (L,G)
Varmrökt lax och remouladesås (L,G)
Sill ”gubbröra” (L, G)
Senapströmming (L, G)
Strömming smaksatt med enbär (L, G)
Skomakarenslax (L, G)
Palvad lamm från Tyysteri och marinerad rödkål (L,G)
Urval av bröd och smör
Varm bakad potatis så mycket du orkar!
Räkor ”Skagenröra” (L,G)
Kallrökt lax och crème fraiche (L,G)
Rökt ren -mousse (L,G)
Avokadomousse (L,G)
Gräddfil (L,G)
Efterrätt från buffén:
Urval av ost med äppelkompott (L,G)
Memma och vaniljgrädde (L)
Pasha (L,G)
Brunberg godis (L,G)
Äppel- och apelsinsaft
Isvatten smaksatt med frukt
Kaffe och te
Välkomna!