Hoppa till innehåll

Camping och naturupplevelser i Virvik

Borgå stads ungdomstjänsternas evenemang Övernattning i Virvik 1–2 augusti erbjuder en unik möjlighet att uppleva naturen på ett helt nytt sätt. Evenemanget för hela familjen är öppet för alla och har ingen åldersgräns, dock barn under 12 år kan endast delta i sällskap av en vårdnadshavare. Du behöver inte registrera dig i förväg – bara dyka upp och tillbringa natten i naturen.

Kuva kesäisestä Virvikistä.

Ta med eget sovskydd eller tält, samt sovsäck och liggunderlag. Snacks och campingutrustning, ficklampa, handduk, baddräkt och väderanpassade kläder är också nödvändiga. Ungdomstjänsterna har med sig ett grupptält och några mindre tält och hängmattor som är fria att använda. Ungdomstjänsterna erbjuder dricksvatten samt morgonkaffe och te på fredagen. Det finns möjlighet att grilla och steka plättar på plats på egen hand eller med hjälp av instruktörer.

Du kan köra med bil till Virviks gästhamn, där du kan parkera (finns på Google Maps under namnet “Virvik gästhamn”, Virviksvägen 438, 06200 Borgå). Skjuts finns tillgängligt den 1 augusti kl. 17 från Zentra, Mannerheimgatan 20. Anmäl dig för skjuts på förhand per epost till ungdomsledaren Mirka Kuvaja, mirka.kuvaja@porvoo.fi. Förfrågningarna besvaras från och med den 29 juli, efter sommarpaus.

Evenemanget är öppet för alla åldrar och rusmedelsfritt. Välkommen att tillbringa en minnesvärd natt i naturen!

Evenemanget pågår från torsdagen den 1 augusti kl. 18 till fredagen den 2 augusti kl. 10.

I stadens evenemangskalender: