Hoppa till innehåll

Försäljningskiosker på Borgå Julstig kan bokas i stadens nätbutik

Den stämningsfulla julen i Borgå lockar årligen tusentals besökare till att njuta av restauranger och kaféer, shopping och den juliga Borgå.

Joulutori.

Jultorget som byggdes på salutorget under tidigare år omvandlas i år till en julstig som leder besökarna till att röra sig vidare i stadsområdet.

Julstigen i Borgå livar upp centrumområdet med bl.a. två glada karuseller, husdjur, ett vindskydd och en ny uppträdandepaviljong samt naturligtvis intressanta försäljare. Jultorget och karusellerna är öppna 1.12–22.12.2024 ons–tor kl. 14–19 och fre–sön kl. 12–19. På julstigen och i centrum rör sig också Julgubbsstiftelsens officiella julgubbe.

Välkommen till Borgå Julstig som försäljare. Försäljningskioskerna kan hyras i stadens nätbutik.

Observera att vi i år inte säljer enstaka dagar, utan försäljaren måste förbinda sig till en hel vecka som är fem dagar. Kiosken kan också delas med en annan försäljare.

Uppträd i Julstigens paviljong

I år byggs det också en liten och stämningsfull paviljong för uppträdanden på området. Den lilla paviljongen fungerar bekvämt för olika uppträdanden eftersom den är täckt, dekorerad och belyst. Om du är intresserad av att uppträda i Julstigens paviljong under tiden 1–22.12, anmäl dig via länken så hör vi av oss.
Julen i Borgå görs tillsammans!