Hoppa till innehåll

Ungdomsfullmäktige och ungdomstjänsterna ordnar: finska rappens stornamn från norr uppträder i Zentra

Den 25 oktober intas Zentras scen av Stepa som är bekant för många som lyssnar på finsk rap. Stepa är en varmhjärtad artist vars produktion innehåller budskap om kärlek och fred. Artisten som blev känd år 2008 har stadigt hållit sin popularitet och hans senaste album Gettotekniikka släpptes i mars 2024.

Borgå ungdomstjänster producerar evenemanget i samarbete med Borgå ungdomsfullmäktige. Kvällen inleds som vanligt med Open Mic, då vilken Borgårappare som helst är välkommen att uppträda på scenen.

– Jag är väldigt glad att vi har kunnat ordna detta mycket önskade evenemang. Hela ungdomsfullmäktige hälsar alla välkomna till denna unika kväll, säger Eeva Hyttinen, ordförande för ungdomsfullmäktige.

– Det är fint att ordna ett gemensamt evenemang med det kunniga ungdomsfullmäktige. De har fått välja artist och är också med och stöder produktionen av kulturevenemang för unga. Det är också trevligt att man valde Stepa som artist, för han intresserar också myndiga unga, inte bara yngre, säger ungdomsarbetare Lasse Yrjölä.

Stepa @ Zentra 25.10.2024

Dörrarna öppnas 18.50
Open Mic 19.00
Stepa 20.00