Siirry sisältöön

Neuvontatilaisuus pääkirjastolla 13. elokuuta: Näin käytät Porvoon paikallisliikenteen matkalippujen ostoon tarkoitettua puhelinsovellusta

Porvoon kaupunki järjestää yhdessä Matkahuollon kanssa neuvontatilaisuuden, jossa voit saada apua ja neuvontaa Matkahuollon palveluista liittyen bussilippujen ostoon ja reittihakutoimintoon. Tilaisuus järjestetään pääkirjastolla tiistaina 13. elokuuta. Tilaisuuksia järjestetään kaksi: ensimmäinen klo 13–15 ja toinen klo 16–18.

Kuva Reitit & Liput -sovelluksesta.

Tilaisuudessa Matkahuolto esittelee Reitit ja Liput -sovellusta sekä vastaa kaikkiin sovellukseen liittyviin kysymyksiin ja avustaa sen käytössä. Tilaisuuden aikana voit myös kysyä aikatauluista ja reiteistä

Porvoon paikallisliikenteen bussiliput ostetaan Matkahuollon Reitit ja Liput puhelinsovelluksen avulla. Sovelluksesta ostetaan bussien kertaliput, kausi- ja sarjaliput, koululaisten ja opiskelijoiden matkaliput.
Sovelluksessa on myös reittihakutoiminto ja sen avulla onnistuu myös kutsukyytipalvelun tilaaminen.

Tilaisuutta varten tarvitset:

  • sähköpostiosoitteen, ja sinun tulee varmistaa, että pääset sähköpostiin älypuhelimella.
  • jos tarvitset apua maksutavan tallentamisessa, sinulla pitää olla mukana kaikki tarvittava, että pääset pankkisovellukseen, ja olet verkkopankissa sallinut Internet-ostokset.

Molemmat tilaisuudet alkavat lyhyellä esityksellä Reitit ja Liput –sovelluksesta (n. 15 min). Tämän jälkeen neuvojat opastavat paikalle tulleita henkilökohtaisesti.
Tapahtuma on ilmainen, ja soveltuu kaikille, jotka tarvitsevat apua bussilippujen ostoon Reitit ja Liput -sovelluksen avulla.