Siirry sisältöön

Paikallisliikenteen aikatauluihin tulossa lisää muutoksia

Uudet päivitetyt paikallisliikenteen aikataulut astuvat voimaan 23.9.2024. Muutoksia on tulossa bussilinjojen nro. 2, 4, 7 ja 8 aikatauluihin.

Bussikaistan tiemerkintä.

Porvoon paikallisliikenteen aikatauluja on viilattu pitkin syksyä asiakaspalautteiden perusteella. Pieniä reittimuutoksia on myös tehty.

– Pahoittelemme muutoksista aiheutunutta sekavuutta. Joukkoliikenteeseen on tullut suuria muutoksia tähän syyskauteen ja olemme halunneet reagoida hyvin perusteltuihin palautteisiin. Joitakin mahdollisia lisäviilauksia on vielä arvioitavana, joukkoliikenneinsinööri Matias Leinonen sanoo.

Uudet aikataulut on päivitetty kaupungin verkkosivuille sekä Matkahuollon aikataulupalveluihin.

– Suosittelemme ottamaan käyttöön Matkahuollon Reittioppaan tai Reitit ja liput -puhelinsovelluksen. Nämä auttavat löytämään uudet reitit ja ajantasaiset aikataulut, Leinonen kertoo.

Porvoon joukkoliikenteen aikataulut, reitit ja hinnat löydät kaupungin verkkosivuilla.

Matkahuollon aikataulupalvelut:

Yhteenveto syksyn muutoksista

  • 5.8. syys-talvikauden uudet reitit ja aikataulut otettiin käyttöön.
  • 26.8. aikataulumuutoksia useille linjoille. Kaupunki osti lisävuoroja osalle linjoista.
  • 3.9. bussilinjalle nro.14 tuli arkipäivinä lisävuoro, joka lähtee torilta klo 14.55 ja kulkee reittiä tori – Pääskytien koulu – Hinthaara – Kulloo.
  • 10.9. bussilinja nro. 8 reittiin ja aikatauluun muutoksia. Bussi ei enää aja Kirjansitojantielle.
  • 23.9. muutoksia bussilinjojen nro. 2, 4, 7 ja 8 aikatauluihin.

Muutoksia on tullut vain paikallisliikenteen linjoihin eli Porvoon kaupunkialueella kulkeviin reitteihin, ei saaristo- tai seutulinjoihin.

Paikallisliikenne on ilmaista auton vapaapäivänä 22.9.

Auton vapaapäivää vietetään perinteisesti sunnuntaina 22.9. Teemapäivän kunniaksi paikallisliikenne on ilmaista kaikilla Porvoon kaupungin ostamilla linjoilla. Sunnuntaina kulkevat linjat 1, 2, 3 ja 7.