Siirry sisältöön

Palveluverkosta julkaistu lisää usein kysyttyjä kysymyksiä 

Porvoon kaupungin lausuntokierroksella olevasta palveluverkkosuunnitelmasta on julkaistu lisää useimmin kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia kaupungin verkkopalvelussa. 

Porvoon asukkaille järjestettiin info- ja keskustelutilaisuus 10. lokakuuta kulttuuritalo Grandissa. Illan aikana runsaslukuinen yleisö esitti paljon kysymyksiä viranhaltijoille. Yleisö sai myös lähettää kysymyksiä sähköisesti kyselytyökaluun. Osaan kysymyksistä vastattiin illan aikana ja usein toistuviin teemoihin on nyt vastattu verkkopalvelussa.  

Verkkosivuilla on vastattu kysymyksiin muun muassa suunnitelluista palvelualueista, tulevista isoista investoinneista ja tehdystä lapsivaikutusten arvioinnista.  

Verkkosivulta löytyy myös tietoa palveluverkosta ja sen nykytilasta, sekä kaikki julkaistut materiaalit palveluverkkotyöhön liittyen.  

Vastaa kyselyyn viimeistään 28. lokakuuta 

Vielä voi myös antaa palautetta palveluverkkosuunnitelmasta vastaamalla erilliseen sähköiseen kyselyyn. Kysely on auki 11.–28.10.2024. Julkaisemme lisää usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia palveluverkkosivustolla lähiviikkoina.  

Kyselyn yhteenveto liitetään muiden lausuntojen tavoin palveluverkkosuunnitelman materiaaleihin kaupunginhallituksen ja kaupunginvaltuuston käsittelyä varten. 

Lausunto- ja palautekierroksen jälkeen kaupunginjohtaja tekee oman esityksensä palveluverkosta. Kaupunginhallitus käsittelee esitystä marraskuussa ja kaupunginvaltuuston on tarkoitus päättää asiasta 11. joulukuuta.