Porvoo Live -sarja jatkuu paikallisen ruoan merkeissä
Porvoon vahvuus on laadukas ja kiinnostava ruokakulttuuri. Erilaiset ruokatuottajat, raaka-aineet, huippuravintolat ja ihana tunnelma houkuttelevat niin matkailijoita kuin paikallisiakin nauttimaan tarjonnasta. Porvoo Food LIVE -lähetysten kautta haluamme muistuttaa, että paikallisia ja laadukkaita toimijoita on paljon ja heidän palveluitaan kannattaa käyttää.
Porvoon vahvuus on laadukas ja kiinnostava ruokakulttuuri. Erilaiset ruokatuottajat, raaka-aineet, huippuravintolat ja ihana tunnelma houkuttelevat niin matkailijoita kuin paikallisiakin nauttimaan tarjonnasta. Porvoo Food LIVE -lähetysten kautta haluamme muistuttaa, että paikallisia ja laadukkaita toimijoita on paljon ja heidän palveluitaan kannattaa käyttää.
Konserttielämyksiä tarjonnut Porvoo Live -sarja jatkuu ruokakeskustelujen merkeissä 4.6., 11.6. ja 18.6. klo 18.00 osoitteessa porvoo.fi/live. Katsojat voivat tuttuun tapaan esittää kysymyksiä ja lähettää reaaliaikaisia terveisiä viestiseinän kautta, joka löytyy myös osoitteesta porvoo.fi/live tai viestiseinä.fi/porvoo.
Porvoo Food LIVE -konsepti on suora lähetys, jossa mukana on juontaja ja vieras. Juontajana kaikissa kolmessa jaksossa toimii Pellingin oma poika, näyttelijä ja käsikirjoittaja Kim Gustafsson, joka jututtaa vieraita luontevasti kahdella kielellä, niin kuin Porvoossa on tapana.
Kalatietoa, lähituotteita ja vinkkejä kesäpöytiin
Ensimmäinen jakso on nähtävissä 4. kesäkuuta klo 18.00 ja silloin puhutaan kaloista. Jakso on suora lähetys Porvoon Kalatalosta ja siellä asiantuntijana toimii Kalatalon omistaja Tommy Lindström. Aiheena erilaiset kalat, paikalliset kalat ja kalojen käsitteleminen aina fileoimisesta reseptivinkkeihin.
Toinen jakso kuvataan 11. kesäkuuta klo 18.00 Hommanäsin kartanosta. Vierailemme silloin Hommanäsin mailla ja paneudumme heidän tuotteisiinsa yhdessä Hommanäsin Magnus Anderssonin kanssa. Luvassa on kesäisiä juomia ja muita kivoja vinkkejä kesäpöydän tarjoiluihin.
Kolmas jakso lähetetään 18. kesäkuuta klo 18.00 Pellingin upeista maisemista ja silloin tehdään juhannusateria yhdessä Bistro Sinnen omistajan ja keittiömestari Kai Kallion kanssa. Kai Kallio on jo pitkään suosinut lähituotettuja raaka-aineita ja niitä on nytkin luvassa. Poimi tästäkin jaksosta vinkit talteen.
Valitse viisaasti, panosta paikalliseen!
Lisätietoja:
tapahtumasuunnittelija Katarina Broas, matkailu ja markkinointi
puh. 040 4891899
katarina.broas@porvoo.fi