Siirry sisältöön

Porvoon Joulupolun myyntikioskit ovat varattavissa kaupungin verkkokaupasta

Porvoon tunnelmallinen joulu houkuttelee joka vuosi tuhansia kävijöitä nauttimaan ravintoloiden ja kahviloiden palveluista, shoppailusta ja jouluisesta Porvoosta.

Joulutori.

Kauppatorille edellisvuosina rakennettu joulutori muuttuu tänä vuonna joulupoluksi, joka johdattelee vierailijat liikkumaan laajemmin kaupunkialueella.

Porvoon joulupolku elävöittää keskusta-alueen mm. kahdella iloisella karusellilla, kotieläimillä, laavulla ja uudella esiintymispaviljongilla sekä tietenkin kiinnostavilla myyjillä. Joulupolku ja karusellit ovat avoinna 1.12.- 22.12.2024 ke-to klo 14–19 ja pe-su klo 12–19. Joulupolun ja keskustan alueella liikkuu myös Joulupukkisäätiön virallinen joulupukki.

Tervetuloa mukaan Porvoon Joulupolun varrelle myyjäksi. Myyntikioskit voi vuokrata kaupungin verkkokaupan kautta.

Huomaa, että tänä vuonna emme myy yksittäisiä päiviä, vaan myyjän on sitouduttava koko viikoksi, joka on viisi päivää. Kioskin voi myös jakaa toisen myyjän kanssa.

Esiintymään Joulupolun paviljongille

Tänä vuonna alueelle rakennetaan myös pieni ja tunnelmallinen esiintymispaviljonki. Pieni paviljonki toimii mukavasti erilaisille esiintymisille, sillä se on katettu, koristeltu ja valaistu. Jos olet kiinnostunut esiintymään Joulupolun paviljongilla 1.-22.12 välisenä aikana, ilmoittaudu linkin kautta niin olemme yhteydessä.
Porvoon joulu tehdään yhdessä!