Siirry sisältöön

Porvoon kansalaisopiston kurssiesite ilmestyy pian – ilmoittautuminen alkaa 14. elokuuta

Kansalaisopiston opinto-ohjelma on julkaistu kaupungin verkkosivuilla ja painettu ohjelma jaetaan koteihin 31.7.–7.8. välillä. Ilmoittautuminen kansalaisopiston kursseille alkaa porrastetusti keskiviikkona 14. elokuuta kello 18.

KoMbin ilmoitustaulu.

Opinto-ohjelman voi myös hakea Kompassista ja KoMbin opistotalolta toimiston aukioloaikoina.

Muutoksia ilmoittautumiskäytäntöihin

Ilmoittautuminen kansalaisopiston lukuvuoden 2024–2025 kursseille aukeaa viikolla 33. Ilmoittautuminen alkaa porrastetusti keskiviikkona 14.8. klo 18 liikunta- ja tanssikursseille sekä torstaina 15.8. klo 18 kaikille muille kursseille.

– Näillä muutoksilla vastaamme asiakkaiden palautteeseen. Ilmoittautumisten porrastamista on toivottu paljon. Lisäksi ilmoittautumisten aukeaminen aamupäivällä tuottaa monille vaikeuksia, kun esimerkiksi töiden takia ei pysty olemaan ilmoittautumishetkellä tietokoneen ääressä. Monet kurssit täyttyvät minuuteissa, sanoo KoMbin apulaisrehtori Hanna Fridolfsson.

Kuten viime vuonna, ilmoittautuminen koko vuoden kursseille aukeaa jo syksyllä. Myös kevätkauden kursseille voi siis jo varmistaa paikkansa. Kansalaisopisto ei enää julkaise erillistä opinto-ohjelmaa kevätlukukaudelle.

Viime lukuvuonna kokeiltiin mallia, jossa työttömille työnhakijoille ja maahanmuuttajataustaisille henkilöille jaettiin kursseille 50 prosentin alennuskorttia. Toimintamalli jatkuu lukuvuonna 2024–2025.
Alennuskorttia ei voi käyttää kursseihin, jotka ovat omakustanteisia. Harrastepassin saa työllisyyspalveluiden tai kotoutumispalveluiden kautta.

Ilmoittautuminen käy helpoiten verkossa

Ilmoittautuminen kansalaisopiston kursseille sujuu helpoiten opiston verkkopalvelussa.
Kansalaisopiston kursseille voi ilmoittautua myös puhelimitse tai paikan päällä kansalaisopiston toimistossa. Toimisto päivystää 14. ja 15.8 puhelimitse sekä paikan päällä KoMbi-talolla normaalin aukiolon lisäksi kello 18–20.

Kansalaisopiston toimisto, KoMbi-talo, toimisto on avoinna ma, ti ja to 10–18. Ke 10–12.30 ja 14–18. Perjantaisin suljettu.

Mannerheiminkatu 15
Puh. 019 520 2660