Siirry sisältöön

Porvoon työllisyysalueen startti lähestyy – nyt yrityskysely auki

Porvoon työllisyysalue aloittaa toimintansa vuodenvaihteessa, kun työ- ja elinkeinopalvelut siirtyvät valtiolta kunnille. Työllisyysalueelle on avattu uusi verkkosivusto ja nyt käynnissä on yrityskysely työvoimapalveluiden kehittämistä varten.

Työvoimapalvelut ovat jatkossa kuntien palvelua – tietoa muutoksesta syksyn mittaan

Porvoon työllisyysalueelle on laadittu uusi verkkosivusto, josta löytyy suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi tietoa työ- ja elinkeinopalveluista sekä työn hakijoille että yrityksille ja työnantajille.

– Verkkopalvelusta löytyy neuvontaa ja apua työnhakuun, työttömyyteen, oman osaamisesi kehittämiseen sekä yritystoiminnan käynnistämiseen. Lisäksi syksyn aikana kampanjoidaan sekä valtakunnallisesti että paikallisesti työllisyysalueen palveluista. Olennaisia muutoksia asiakkaille ovat, että työnhakutieto löytyy jatkossa Työllisyysalueen sivuilta, ja vuoden vaihteen jälkeen vastaanotamme asiakkaita Porvoossa POMO-talossa, kertoo työllisyyspalveluiden päällikkö Niclas Tåg. Tervetuloa asioimaan kanssamme!

Kysely yrityksille ja organisaatioille

Työllisyysalue tarjoaa yrityksille ja organisaatioille työvoima- ja elinkeinopalveluita, ja nyt kartoitetaan kyselyn muodossa työllisyysalueen kuntien yritysten ja organisaatioiden tarpeita. Kysely on avoinna perjantaihin 20. syyskuuta asti.

– Työllisyysalueen palveluita yrityksille ovat mm. sopivien työnhakijoiden esittely sekä palkkatukien myöntäminen. Kyselyllä haluamme saada tarkempaa tietoa siitä, mitä palveluiltamme odotetaan, Tåg jatkaa.

Porvoon työllisyysalueeseen kuuluvat kaupungit ja kunnat ovat Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo ja Pukkila.