Siirry sisältöön

Yksinyrittäjän toimintatukea voi yhä hakea

Yksinyrittäjien toimintatuen haku on edelleen käynnissä ja 2 000 euron tukea voidaan vielä myöntää uusille hakijoille. Porvoon kaupunki on 26.5.2020 mennessä vastaanottanut yhteensä 471 yksinyrittäjän toimintatuen hakemusta, joista 410 hakemusta on hyväksytty ja laitettu maksuun, 31 on hylätty, loput ovat käsittelyssä. Porvoon kaupungille on vahvistettu valtionavun runsaan 2,7 miljoonan euron myöntämisvaltuus, jonka perusteella kaupunki jakaa yksinyrittäjätukea enintään 1 368 yksinyrittäjälle.

Porvoon kaupunginvaltuuston päätökset 27.5.2020

Erot luottamustoimista Kaupunginvaltuusto päätti yksimielisesti myöntää Ilmari Lohenojalle eron suomenkielisen koulutusjaoston ja Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisin neuvottelukunnan jäsenyydestä. Kaupunginvaltuusto valitsi Bakri Amanin suomenkieliseen koulutusjaoston jäseneksi ja Sami Ryynäsen poliisin neuvottelukunnan jäseneksi hänen tilalleen. Kaupunginvaltuusto päätti yksimielisesti myöntää Stig Bäcklundillle vapautuksen kaupunginvaltuuston jäsenyydestä sekä sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenyydestä ja valita Sebastian Ekblom jäseneksi sosiaali- ja terveyslautakuntaan hänen […]

Kaupunginhallitus käsittelee leirikeskusselvitystä

Virvik tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittää monipuolista ympärivuotista leiri- ja kurssikeskustoimintaa sekä matkailijoille ja yrityksille tarkoitettuja majoitus- ja ravintolapalveluja, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Övik soveltuisi sen sijaan paremmin kaupungin asukkaiden merelliseksi virkistysalueeksi monimuotoisine palveluineen ja harrastusmahdollisuuksineen, selviää juuri valmistuneesta Porvoon leirikeskustoiminnan lisäselvityksestä.