Siirry sisältöön

Katupölykausi oli Uudellamaalla tavallista aikaisempi ja helpompi

Kevään katupölykausi oli Uudellamaalla aikainen ja aiempia vuosia helpompi, koska esim. koronavirusepidemian rajoittamistoimet laskivat liikennemääriä ja liikenteen päästöjä. Korkeita ilman hiukkaspitoisuuksia mitattiin jo tammikuussa. Pahin pölyjakso koettiin helmikuun lopulla. Hengitettävien hiukkasten pitoisuudet olivat koholla myös helmi- ja maaliskuussa, mutta edellisvuotta matalampia huhtikuun alussa, jolloin yleensä mitataan katupölyn huippupitoisuudet.

Kaupunkikehityslautakunnan päätökset 26.5.2020

Suuria asemakaavahankkeita etenemässä Kaupunkikehityslautakunta päätti ehdottaa kaupunginhallitukselle ja edelleen kaupunginvaltuustolle seuraavien asemakaavojen hyväksymistä: Porvoon Energian asemakaava kaupunginosan 6 korttelissa 115 Porvoon keskustassa, (asemakaava 524). Asemakaavatyön tavoitteena on muuttaa voimassa olevaa asemakaavaa siten, että Porvoon Energian toimitalon käyttötarkoitusta laajennetaan, rakennuksen suojeluarvot turvataan ja korttelia voidaan tiivistää kaupunkikeskustaan sopivilla asuinkerrostaloilla. Samalla varmistetaan, että alueella säilyy liike- ja […]

Maksutonta kesäruokailua koululaisille ja lapsiperheille Gammelbackassa ja Kevätkummussa

Porvoon lähiökehitystyö järjestää maksutonta kesäruokailua koululaisille ja lapsiperheille arkisin 1. –18. kesäkuuta Gammelbackassa ja Kevätkummussa. Lounaaksi tarjoillaan keittoa tai laatikkoruokaa. Kesälounaan valmistaa kaupungin keskuskeittiö. Ruokalistaan ja tuoteselosteeseen voit tutustua osoitteessa www.porvoo.fi/kesaruokailu. Lounasta jaetaan niin kauan kuin sitä riittää.