Siirry sisältöön

Kaupunginhallituksen päätökset 24.10.2022

Kokonniemen liikuntakeskus Oy:n ja Porvoon kaupungin välinen sopimus hankesuunnittelusta Kaupunginhallitus yksimielisesti hyväksyä sopimuksen Kokonniemen liikuntakeskus Oy:n ja Porvoon kaupungin välillä. Sopimuksen mukainen kokonaiskustannus on enintään 600 000 euroa (alv 0 %). Hankesuunnittelusopimuksessa on kuvattu muun muassa hankesuunnittelun keskeinen sisältö, osapuolten vastuut ja velvoitteet sekä kustannukset. Liikelaitos Kuninkaantien työterveyden toiminnan muutokset 2023 jälkeen Kaupunginhallitus päätti yksimielisesti […]

Huhtisen päiväkodin uudisrakennus etenee päätöksentekoon

Huhtisen päiväkodin uudistamiselle on laadittu uusi hankesuunnitelma. Suunnitelman mukaan päiväkoti korvataan kokonaan uudella rakennuksella. Uuden rakentaminen avaa erilaisia mahdollisuuksia kuin aiempi suunnitelma peruskorjauksesta ja laajennuksesta, joten uuden hankesuunnitelman mukaan päiväkotiin tulee noin 210 paikkaa 10 ryhmässä.

Sivistyslautakunta ja kaupunginhallitus käsittelevät asiaa seuraavissa kokouksissan. Esitys on, että hankesuunnitelma hyväksytään, ja toteutussuunnittelu voidaan käynnistää. Rakentamispäätös tehdään erikseen myöhemmin.