Siirry sisältöön

Telttailua ja luontoelämyksiä Virvikissä

Porvoon kaupungin nuorisopalvelujen Nuku yö Virvikissä -tapahtuma 1.–2. elokuuta tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kokea luonto aivan uudella tavalla. Koko perheen tapahtuma on kaikille avoin ja ikärajaton retki, johon alle 12-vuotiaat voivat osallistua vain huoltajan seurassa. Retkelle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen – riittää, että saavut paikalle yöpymään luonnon helmassa.

Kuva kesäisestä Virvikistä.

Ota mukaan retkelle oma majoite, kuten teltta tai laavuteltta, sekä makuupussi ja makuualusta. Eväät ja retkeilyvälineet, taskulamppu, pyyhe, uimapuku ja säänmukainen vaatetus ovat myös tarpeellisia. Nuorisopalvelut tuovat paikalle puolijoukkueteltan ja muutamia pienempiä telttoja sekä riippumattoja, jotka ovat vapaasti käytettävissä. Nuorisopalvelut tuo juomavettä ja tarjoavat perjantaina aamukahvit ja -teet. Paikan päällä on mahdollisuus grillata ja paistaa lettuja omatoimisesti tai ohjaajien avustuksella.

Autolla pääsee ajamaan Virvikin vierasvenesatamaan, johon voi pysäköidä auton (löytyy Google Mapsista nimellä “Virvikin vierasvenesatama”, Virvikintie 438, 06200 Porvoo). Kyytimahdollisuus Zentrasta, Mannerheiminkatu 20, 1. elokuuta klo 17. Kyytiä tarvitsevien tulee ilmoittaa asiasta etukäteen sähköpostitse nuorisotyöntekijä Mirka Kuvajalle, mirka.kuvaja@porvoo.fi. Tiedusteluihin vastataan 29.7. alkaen, kesätauon jälkeen.

Tapahtuma on ikärajaton ja päihteetön. Tervetuloa viettämään ikimuistoinen yö luonnon keskellä!

Tapahtuma-ajankohta on torstaista 1.8. klo 18 perjantaihin 2.8. klo 10.

Kaupungin tapahtumakalenterissa: