Siirry sisältöön

Tule mukaan huipputrendikkääseen vaatteidenvaihtotapahtumaan!

Porvoon kaupungin nuorisopalvelut, Visit Porvoo ja Uusimaa järjestävät Vaatteidenvaihtopäivän 21.9.2024 Haaga-Helian Porvoon Campuksella klo 11–15. Tapahtuma on osa Clean World Porvoo -tapahtumaa.

Paitoja henkareissa.

Tapahtuma tuo yhteen ihmisiä, jotka arvostavat hyväkuntoisia, kestäviä vaatteita ja haluavat vaihtaa niitä muiden samanhenkisten kanssa. Tapahtumassa raha ei vaihda omistajaa, ainoastaan vaatteet. Tapahtuman tarkoituksena on herättää tietoisuutta vaatteiden ja tekstiilien kestävästä käytöstä sekä samalla säästää ympäristöä ja antaa vaatteille uusi elämä.

Tapahtuma keskittyy nuorten ja aikuisten vaatteisiin eikä tapahtumassa vaihdeta lastenvaatteita eikä urheiluvälineitä.

Tuo sopivia, erinomaisessa kunnossa olevia vaatteita kaiken kokoisille, sukupuolille ja ikäisille. Erinomainen kunto tarkoittaa, että vaatteet ovat puhtaat, silitetyt ja vailla repeytymiä, reikiä, tahroja tai suuria vikoja. Tuo vain vaatteita, jotka antaisit ylpeänä ystävällesi.
Voit tuoda tapahtumaan:

  • Topit, paidat, puserot ja takit
  • Housut, farkut ja shortsit
  • Hameet, mekot ja puvut

Kaikki tyylit ja merkit hyväksytään, mikäli ne ovat erinomaisessa kunnossa – joten muista, että tuotteet vaihtelevat trendikkäistä vaatteista vanhempiin klassikoihin. Vaikka otamme mielellämme merkkituotteita vastaan, emme voi taata, että jokainen merkkituotteen tuoja vie kotiin vastaavaa kappaletta.

Keräyskierros:

Keräyspisteiden lisäksi järjestetään keräyskierros. Ilmoita osoitteesi alla olevan linkin kautta ja tulemme noutamaan vaatteet tapahtumaa varten ajalla 13.–14.9. Ilmoittautuminen on sitova.

Pääkirjastosta voit lainata viikoksi uniikkeja vaatteita

Vaatteiden kierrätys näkyy myös Porvoon kaupunginkirjastossa. Pääkirjastossa on syyskuun ajan esillä vaatesuunnittelija Onerva Luoman Vie minut pois täältä -näyttely, josta voi lainata viikoksi uniikkeja vaatteita itselleen. Lauantaina 14.9. Onerva Luoma järjestää kaikille avoimen työpajan, jossa kirjoitetaan rakkauskirjeitä lempivaatteille.
Tule tekemään vaatelöytöjä!