Siirry sisältöön

Vanhustenviikon teemana Hyvä arki, hyvä mieli

Vanhustenviikkoa vietetään tänä vuonna 6.–13.10. teemalla Hyvä arki, hyvä mieli. Porvoossa avajaisjuhla vietetään jo lauantaina 5. lokakuuta ja ohjelmaa on tarjolla lähes jokaiselle vanhustenviikon päivälle. Ohjelmaa koordinoi vanhusneuvosto.

Ikäihmiset kirjastossa

– Porvoossa olemme jälleen saaneet aikaiseksi hienon kattauksen vaihtelevaa ohjelmaa. Suunnittelussa on lähdetty siitä, että on kohtaamisia ja tiedon jakamista siitä, mitä kaikkea onkaan tarjolla. Aloitusjuhla Grandissa käynnistää viikon. Tervetuloa aloitusjuhlaan ja viikon eri tilaisuuksiin, toivottaa vanhusneuvoston puheenjohtaja Carl-Johan Numelin.

Avajaisjuhla 5. lokakuuta Grandissa alkaa klo 17 kakkukahveilla. Tämän jälkeen klo 19 alkaa Anneli Saariston konsertti, johon liput tulee ostaa etukäteen Grandista eläkeläishintaan.

Anneli Saariston konserttiin täytyy ostaa liput, kaikki muu viikon sisältö on maksutonta. Osaan tapahtumista on ennakkoilmoittautuminen.

–  Vanhustenviikolla kannustan tutustumaan kansalaisopiston, liikuntapalveluiden, kulttuuripalveluiden ja kirjaston monipuoliseen hyvinvointia tukevaan tarjontaan. On hyvä muistaa, että kirjastossa tarjottava digituki ja tapahtumat, kuntokahvit ja kimppakävelyt ovat aina tai pääosin maksuttomia ja nämä palvelut ovat tarjolla myös teemaviikon ulkopuolella, lisää Porvoon kaupungin osallisuuskoordinaattori Maija Eklöf.